XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
http://sapphelp.info/2019/01/ada-apa-dengan-mentalmu-chelsea/20%Monthly2019-01-31 06:00
http://sapphelp.info/2019/01/sudah-bisa-senyum-lagi-tottenham/20%Monthly2019-01-31 05:58
http://sapphelp.info/2019/01/liverpool-dapat-satu-angka-atau-kehilangan-dua-poin/20%Monthly2019-01-31 05:53
http://sapphelp.info/2019/01/untuk-kali-pertama-liverpool-gagal-taklukkan-non-big-six-musim-ini/20%Monthly2019-01-31 05:51
http://sapphelp.info/2019/01/tottenham-menjaga-asa-mengejar-liverpool/20%Monthly2019-01-31 05:49
http://sapphelp.info/2019/01/bukan-karena-city-menganggap-enteng-newcastle/20%Monthly2019-01-30 06:02
http://sapphelp.info/2019/01/dijanjikan-gaji-fantastis-fellaini-menuju-china/20%Monthly2019-01-30 05:59
http://sapphelp.info/2019/01/solskjaer-pasang-badan-untuk-andreas-pereira/20%Monthly2019-01-30 05:58
http://sapphelp.info/2019/01/makin-berat-tantanganmu-city/20%Monthly2019-01-30 05:56
http://sapphelp.info/2019/01/sudah-25-gol-di-arsenal-aubameyang-lampaui-pencapaian-henry/20%Monthly2019-01-30 05:53
http://sapphelp.info/2019/01/ogah-dibandingkan-dengan-cruyff-de-jong-tak-mau-pakai-nomor-14-di-barca/20%Monthly2019-01-29 05:48
http://sapphelp.info/2019/01/resmi-morata-dipinjam-atletico-madrid-18-bulan/20%Monthly2019-01-29 05:42
http://sapphelp.info/2019/01/karena-membela-atletico-adalah-mimpi-morata-sejak-jadi-ballboy/20%Monthly2019-01-29 05:37
http://sapphelp.info/2019/01/rakitic-tak-merasa-terancam-dengan-kedatangan-de-jong/20%Monthly2019-01-29 05:34
http://sapphelp.info/2019/01/messi-akan-berat-balikkan-keadaan-lawan-sevilla/20%Monthly2019-01-29 05:29
http://sapphelp.info/2019/01/hasil-piala-fa-chelsea-atasi-sheffield-wednesday-3-0/20%Monthly2019-01-28 04:53
http://sapphelp.info/2019/01/pesepakbola-eropa-sumbang-dana-untuk-teruskan-pencarian-sala/20%Monthly2019-01-28 04:51
http://sapphelp.info/2019/01/tersingkir-dari-dua-kompetisi-dalam-empat-hari-tottenham-berusaha-tabah/20%Monthly2019-01-28 04:45
http://sapphelp.info/2019/01/cukup-okelah-debutmu-higuain/20%Monthly2019-01-28 04:41
http://sapphelp.info/2019/01/ditawari-penalti-willian-higuain-tidak-terima-kasih/20%Monthly2019-01-28 04:39
http://sapphelp.info/2019/01/man-city-sudah-30-gol-sepanjang-januari/20%Monthly2019-01-27 07:48
http://sapphelp.info/2019/01/ketika-city-pensiunkan-flaggy-si-bendera-sepak-pojoknya/20%Monthly2019-01-27 07:44
http://sapphelp.info/2019/01/de-bruyne-yang-mulai-panas-lagi/20%Monthly2019-01-27 07:41
http://sapphelp.info/2019/01/gabriel-jesus-yang-membara-di-2019/20%Monthly2019-01-27 07:39
http://sapphelp.info/2019/01/mu-jangan-jemawa/20%Monthly2019-01-27 07:35
http://sapphelp.info/2019/01/barcelona-langsung-pagari-de-jong-senilai-rp-6-4-t/20%Monthly2019-01-26 06:23
http://sapphelp.info/2019/01/menguji-konsistensi-madrid/20%Monthly2019-01-26 06:18
http://sapphelp.info/2019/01/jadwal-liga-spanyol-pekan-ini-2/20%Monthly2019-01-26 06:13
http://sapphelp.info/2019/01/kalau-mourinho-latih-madrid-lagi-james-rodriguez-takkan-kembali/20%Monthly2019-01-26 06:10
http://sapphelp.info/2019/01/solari-mau-jadikan-ramos-penyerang/20%Monthly2019-01-26 06:07
http://sapphelp.info/2019/01/gol-tandang-spurs-tiada-artinya/20%Monthly2019-01-25 05:54
http://sapphelp.info/2019/01/piala-fa-arsenal-hadapi-mu-yang-beda-dan-berbahaya/20%Monthly2019-01-25 05:51
http://sapphelp.info/2019/01/ramai-ramai-minta-pencarian-sala-jangan-dihentikan/20%Monthly2019-01-25 05:48
http://sapphelp.info/2019/01/arsenal-dan-mu-suka-saling-mengalahkan-di-piala-fa/20%Monthly2019-01-25 05:47
http://sapphelp.info/2019/01/jadwal-piala-fa-arsenal-vs-mu/20%Monthly2019-01-25 05:43
http://sapphelp.info/2019/01/frenkie-de-jong-bisa-saja-gagal-di-barca/20%Monthly2019-01-24 06:41
http://sapphelp.info/2019/01/hasil-copa-del-rey-barcelona-keok-di-kandang-sevilla/20%Monthly2019-01-24 06:38
http://sapphelp.info/2019/01/menyesal-tidak-membawa-messi-valverde/20%Monthly2019-01-24 06:32
http://sapphelp.info/2019/01/tanpa-messi-barca-tumbang-suarez-enggan-cari-alasan/20%Monthly2019-01-24 06:20
http://sapphelp.info/2019/01/demi-barcelona-frenkie-de-jong-tolak-psg-dan-city/20%Monthly2019-01-24 06:17
http://sapphelp.info/2019/01/guardiola-jarang-main-otamendi-tak-bahagia/20%Monthly2019-01-23 06:28
http://sapphelp.info/2019/01/kontrak-baru-de-gea-dan-martial-tinggal-tunggu-waktu/20%Monthly2019-01-23 06:25
http://sapphelp.info/2019/01/guardiola-ultimatum-benjamin-mendy/20%Monthly2019-01-23 06:20
http://sapphelp.info/2019/01/dianggap-tak-pedulikan-nasib-sala-ronaldo-dihujat-warganet/20%Monthly2019-01-23 06:18
http://sapphelp.info/2019/01/hobi-baru-chelsea-beli-pemain-mahal-lalu-dibuang-begitu-saja/20%Monthly2019-01-23 06:16
http://sapphelp.info/2019/01/mark-clattenburg-ungkap-bagaimana-salah-coba-lakukan-diving/20%Monthly2019-01-22 06:18
http://sapphelp.info/2019/01/liverpool-baru-akan-menghadapi-pertanyaan-pertanyaan-mendesak-dari-city/20%Monthly2019-01-22 06:15
http://sapphelp.info/2019/01/tak-usah-ditanya-lagi-hazard-tertarik-ke-real-madrid/20%Monthly2019-01-22 06:08
http://sapphelp.info/2019/01/cedera-acl-bellerin-terancam-absen-9-bulan/20%Monthly2019-01-22 06:02
http://sapphelp.info/2019/01/rashford-gemilang-bagaimana-nasib-lukaku-di-manchester-united/20%Monthly2019-01-22 05:53
http://sapphelp.info/2019/01/kisah-mourinho-masuk-keranjang-cucian-dan-akali-larangan-dampingi-tim/20%Monthly2019-01-21 04:28
http://sapphelp.info/2019/01/hasil-liga-inggris-rentetan-kemenangan-mu-berlanjut/20%Monthly2019-01-21 04:25
http://sapphelp.info/2019/01/klasemen-liga-inggris-arsenal-dan-mu-dekati-empat-besar/20%Monthly2019-01-21 04:23
http://sapphelp.info/2019/01/tajam-banget-manchester-city-sudah-cetak-102-gol-musim-ini/20%Monthly2019-01-21 04:20
http://sapphelp.info/2019/01/kritik-para-pemain-chelsea-di-media-sarri-hadapi-risiko/20%Monthly2019-01-21 04:18
http://sapphelp.info/2019/01/solskjaer-sejajar-dengan-guardiola-dan-ancelotti/20%Monthly2019-01-20 06:29
http://sapphelp.info/2019/01/murkanya-sarri-pada-chelsea-2/20%Monthly2019-01-20 06:13
http://sapphelp.info/2019/01/liverpool-taklukkan-palace-klopp-amat-lega/20%Monthly2019-01-20 05:59
http://sapphelp.info/2019/01/murkanya-sarri-pada-chelsea/20%Monthly2019-01-20 05:39
http://sapphelp.info/2019/01/hector-bellerin-cedera-parah/20%Monthly2019-01-20 05:37
http://sapphelp.info/2019/01/valverde-chumi-legal-dimainkan-barca-tidak-bersalah/20%Monthly2019-01-19 06:39
http://sapphelp.info/2019/01/madrid-diuji-sevilla-di-santiago-bernabeu/20%Monthly2019-01-19 06:37
http://sapphelp.info/2019/01/karena-chumi-barca-bisa-didiskualifikasi-seperti-madrid/20%Monthly2019-01-19 06:35
http://sapphelp.info/2019/01/chumi-bikin-rakitic-kaget-dan-berharap-barca-tak-didiskualifikasi/20%Monthly2019-01-19 06:33
http://sapphelp.info/2019/01/bikin-barca-terancam-didiskualifikasi-siapa-sih-chumi/20%Monthly2019-01-19 06:31
http://sapphelp.info/2019/01/emery-menanti-respons-arsenal/20%Monthly2019-01-18 04:34
http://sapphelp.info/2019/01/lupakan-soal-rumor-transfer-fokus-emery-adalah-bikin-oezil-tokcer-lagi/20%Monthly2019-01-18 04:31
http://sapphelp.info/2019/01/petr-cech-semestinya-bisa-bermain-3-4-tahun-lagi/20%Monthly2019-01-18 04:28
http://sapphelp.info/2019/01/kembalinya-mu-ke-identitas-yang-sebenarnya/20%Monthly2019-01-18 04:26
http://sapphelp.info/2019/01/mourinho-dituding-sengaja-agar-dipecat-mu/20%Monthly2019-01-18 04:23
http://sapphelp.info/2019/01/hudson-odoi-sempat-unggah-bantahan-kabar-transfer-ke-bayern-lalu-dihapus/20%Monthly2019-01-17 05:35
http://sapphelp.info/2019/01/seaman-cech-terlalu-cepat-pensiun/20%Monthly2019-01-17 05:32
http://sapphelp.info/2019/01/chelsea-dan-juventus-dikabarkan-telah-sepakati-transfer-higuain/20%Monthly2019-01-17 05:30
http://sapphelp.info/2019/01/kane-cedera-tottenham-tetap-santai-hadapi-bursa-transfer/20%Monthly2019-01-17 05:27
http://sapphelp.info/2019/01/pochettino-nantikan-aksi-pemain-pemain-muda-di-tengah-krisis-penyerang/20%Monthly2019-01-17 05:21
http://sapphelp.info/2019/01/juan-mata-ingin-seperti-ryan-giggs/20%Monthly2019-01-16 05:53
http://sapphelp.info/2019/01/fellaini-tinggal-menghitung-hari-di-mu/20%Monthly2019-01-16 05:47
http://sapphelp.info/2019/01/9-fakta-petr-cech-si-kembar-tiga-dan-helmnya-yang-khas-itu/20%Monthly2019-01-16 05:45
http://sapphelp.info/2019/01/mourinho-sang-komentator-dibayar-rp-1-m-per-pertandingan/20%Monthly2019-01-16 05:41
http://sapphelp.info/2019/01/bisa-apa-spurs-tanpa-kane/20%Monthly2019-01-16 05:39
http://sapphelp.info/2019/01/alba-pada-barca-kontrakku-diperpanjang-atau-tidak/20%Monthly2019-01-15 06:00
http://sapphelp.info/2019/01/el-clasico-jilid-kedua-digelar-2-maret/20%Monthly2019-01-15 05:57
http://sapphelp.info/2019/01/introspeksilah-isco/20%Monthly2019-01-15 05:55
http://sapphelp.info/2019/01/munir-barcelona-larang-valverde-untuk-mainkan-saya/20%Monthly2019-01-15 05:44
http://sapphelp.info/2019/01/sevilla-berhenti-kejar-morata/20%Monthly2019-01-15 05:41
http://sapphelp.info/2019/01/karena-mu-lebih-bahagia-bersama-solskjaer/20%Monthly2019-01-14 04:12
http://sapphelp.info/2019/01/permainan-menyerang-begini-yang-pogba-suka/20%Monthly2019-01-14 04:09
http://sapphelp.info/2019/01/memang-bukan-harinya-harry-kane/20%Monthly2019-01-14 04:07
http://sapphelp.info/2019/01/trent-alexander-arnold-bersakit-sakit-dulu-menang-kemudian/20%Monthly2019-01-13 08:19
http://sapphelp.info/2019/01/chelsea-ditahan-newcastle-1-1-di-babak-pertama/20%Monthly2019-01-13 08:17
http://sapphelp.info/2019/01/tak-perlu-main-cantik-yang-penting-liverpool-menan/20%Monthly2019-01-13 08:14
http://sapphelp.info/2019/01/keunggulan-tujuh-poin-tak-berarti-apa-apa-untuk-klopp/20%Monthly2019-01-13 08:07
http://sapphelp.info/2019/01/hasil-liga-inggris-chelsea-susah-payah-kalahkan-newcastle-2-1/20%Monthly2019-01-13 08:03
http://sapphelp.info/2019/01/tottenham-vs-mu-bukan-soal-solskjaer-melawan-pochettino/20%Monthly2019-01-12 06:11
http://sapphelp.info/2019/01/cepat-atau-lambat-rashford-bisa-selevel-kane/20%Monthly2019-01-12 06:09
http://sapphelp.info/2019/01/lallana-masih-dibutuhkan-liverpool/20%Monthly2019-01-12 05:55
http://sapphelp.info/2019/01/arsenal-bakal-jalani-jadwal-padat-emery-sesuaikan-menu-latihan/20%Monthly2019-01-12 05:48
http://sapphelp.info/2019/01/bagaimana-cara-mu-redam-tottenham/20%Monthly2019-01-12 05:44
http://sapphelp.info/2019/01/gagal-total-batshuayi-dipulangkan-valencia-ke-chelsea/20%Monthly2019-01-11 05:50
http://sapphelp.info/2019/01/tertidur-barcelona-pun-kalah/20%Monthly2019-01-11 05:48
http://sapphelp.info/2019/01/tak-perlu-berdalih-rotasi-akui-saja-barcelona-main-buruk/20%Monthly2019-01-11 05:38
http://sapphelp.info/2019/01/valverde-ke-coutinho-usaha-dulu-dong-baru-bisa-jadi-starter/20%Monthly2019-01-11 05:37
http://sapphelp.info/2019/01/tak-ada-pembicaraan-tentang-neymar-di-ruang-ganti-barcelona/20%Monthly2019-01-11 05:34
http://sapphelp.info/2019/01/eriksen-bantah-rumor-didekati-real-madrid/20%Monthly2019-01-10 06:29
http://sapphelp.info/2019/01/selamat-datang-di-final-piala-liga-inggris-city/20%Monthly2019-01-10 06:23
http://sapphelp.info/2019/01/pep-kaget-city-bisa-cetak-sembilan-gol/20%Monthly2019-01-10 06:19
http://sapphelp.info/2019/01/bikin-9-gol-target-manchester-city-sebenarnya-10/20%Monthly2019-01-10 06:12
http://sapphelp.info/2019/01/city-tanpa-hela-napas-habisi-burton/20%Monthly2019-01-10 06:08
http://sapphelp.info/2019/01/pep-ke-diaz-selamat-semoga-sukses-di-madrid/20%Monthly2019-01-09 05:51
http://sapphelp.info/2019/01/guardiola-belum-mau-ditinggal-kompany/20%Monthly2019-01-09 05:48
http://sapphelp.info/2019/01/mike-dean-jadi-wasit-tottenham-vs-mu-fans-setan-merah-riuh/20%Monthly2019-01-09 05:44
http://sapphelp.info/2019/01/guardiola-gembira-ria-mengejar-quadruple/20%Monthly2019-01-09 05:34
http://sapphelp.info/2019/01/gabriel-jesus-atau-aguero-guardiola-pilih-siapa/20%Monthly2019-01-09 05:28
http://sapphelp.info/2019/01/sarri-pochettino-butuh-trofi/20%Monthly2019-01-08 05:36
http://sapphelp.info/2019/01/rekor-buruk-klopp-di-piala-fa-berlanjut/20%Monthly2019-01-08 05:31
http://sapphelp.info/2019/01/ingin-dua-dekade-di-spurs-pochettino-berharap-dapat-saran-dari-wenger/20%Monthly2019-01-08 05:27
http://sapphelp.info/2019/01/liverpool-kalah-karena-kehilangan-ritme/20%Monthly2019-01-08 05:10
http://sapphelp.info/2019/01/sarri-akui-chelsea-hancur-usai-kalah-dari-tottenham-di-liga/20%Monthly2019-01-08 05:07
http://sapphelp.info/2019/01/madrid-kalah-modric-bolanya-tak-mau-masuk-gawang/20%Monthly2019-01-07 04:11
http://sapphelp.info/2019/01/akui-saja-madrid-memang-jelek/20%Monthly2019-01-07 04:06
http://sapphelp.info/2019/01/barca-nyaman-di-puncak-klasemen-suarez-la-liga-masih-panjang/20%Monthly2019-01-07 04:04
http://sapphelp.info/2019/01/digaet-madrid-dari-man-city-siapa-sih-brahim-diaz/20%Monthly2019-01-07 04:02
http://sapphelp.info/2019/01/jangan-sampai-madrid-benar-benar-ditinggal-suporternya/20%Monthly2019-01-07 03:59
http://sapphelp.info/2019/01/liverpool-butuhnya-trofi-liga-inggris-bukan-piala-fa/20%Monthly2019-01-06 05:51
http://sapphelp.info/2019/01/arsenal-menang-mudah-dua-pemain-mudanya-dipuji/20%Monthly2019-01-06 05:48
http://sapphelp.info/2019/01/ada-piala-fa-liverpool-bisa-rehat-sebentar-dari-sengitnya-liga-inggris/20%Monthly2019-01-06 05:43
http://sapphelp.info/2019/01/van-gaal-bertaruh-untuk-liverpool-juara-musim-ini/20%Monthly2019-01-06 05:39
http://sapphelp.info/2019/01/koscielny-cedera-tapi-ringan-saja/20%Monthly2019-01-06 05:36
http://sapphelp.info/2019/01/pochettino-spurs-beruntung-bisa-cetak-gol-pertama/20%Monthly2019-01-05 05:00
http://sapphelp.info/2019/01/solskjaer-ingin-manchester-united-bermain-lebih-cantik/20%Monthly2019-01-05 04:59
http://sapphelp.info/2019/01/terlalu-ekspresif-guardiola-dapat-peringatan-dari-fa/20%Monthly2019-01-05 04:57
http://sapphelp.info/2019/01/solskjaer-sosok-sempurna-untuk-mu/20%Monthly2019-01-05 04:54
http://sapphelp.info/2019/01/fernandinho-tekanannya-ada-di-liverpool/20%Monthly2019-01-05 04:52
http://sapphelp.info/2019/01/rashford-aku-masih-perlu-asah-penyelesaian-akhir/20%Monthly2019-01-03 05:57
http://sapphelp.info/2019/01/chelsea-kok-kurang-garang-di-stamford-bridge/20%Monthly2019-01-03 05:54
http://sapphelp.info/2019/01/abaikan-soal-catatan-matt-busby-solskjaer-cuma-mau-terus-menang/20%Monthly2019-01-03 05:52
http://sapphelp.info/2019/01/solskjaer-tak-mau-tinggalkan-mu/20%Monthly2019-01-03 05:50
http://sapphelp.info/2019/01/hati-hati-city-liverpool-akan-terkam-setiap-kesalahan/20%Monthly2019-01-03 05:48
http://sapphelp.info/2019/01/kepala-messi-menghilang-di-2018-2/20%Monthly2019-01-02 05:40
http://sapphelp.info/2019/01/sudah-pergi-5-bulan-ronaldo-masih-jadi-topskorer-madrid-di-2018/20%Monthly2019-01-02 05:37
http://sapphelp.info/2019/01/2-masalah-kaka-di-real-madrid-cedera-dan-mourinho/20%Monthly2019-01-02 05:34
http://sapphelp.info/2019/01/bersih-sergio-ramos-tanpa-kartu-merah-di-2018/20%Monthly2019-01-02 05:32
http://sapphelp.info/2019/01/valverde-bagaimana-masa-depanmu-di-barcelona/20%Monthly2019-01-02 05:29
http://sapphelp.info/2019/01/menunggu-sanchez-dihidupkan-lagi-oleh-solskjaer/20%Monthly2019-01-01 06:50
http://sapphelp.info/2019/01/awal-tahun-langsung-panas-city-vs-liverpool-di-etihad/20%Monthly2019-01-01 06:46
http://sapphelp.info/2019/01/jadwal-liga-inggris-pekan-ini-2/20%Monthly2019-01-01 06:43
http://sapphelp.info/2019/01/sterling-city-vs-liverpool-laga-yang-paling-dinantikan/20%Monthly2019-01-01 06:39
http://sapphelp.info/2019/01/kekalahan-di-final-liga-champions-melecut-liverpool-musim-ini/20%Monthly2019-01-01 06:37